Από την ίδρυση της το 1989 η CELEBRITY CRUISES έχει κρατήσει αληθινή τη δέσμευσή της να συνδυάζει τα καλύτερα στοιχεία της κλασσικής και κομψής κρουαζιέρας και να τα αναβαθμίζει στο σύγχρονο τρόπο διακοπών.
Το 1997 συγχωνεύτηκε με την ROYAL CARIBBEAN INTERNATIONAL σχηματίζοντας την ROYAL CARIBBEAN CRUISES LTD, έναν από τους μεγαλύτερους ομίλους κρουαζιέρας στο κόσμο.

Αυτό που ξεχωρίζει την CELEBRITY CRUISES από άλλες επιλογές διακοπών σήμερα, είναι η αφοσίωση της, στο να προσφέρει στους ανθρώπους που φιλοξενεί μια εμπειρία κρουαζιέρας που υπερβαίνει τις προσδοκίες τους. Η εξαιρετική επίδοση της σε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου έχει γίνει κανόνας της CELEBRITY CRUISES. Έχει θέσει με αυτό τον τρόπο ένα σύγχρονο διεθνές πρότυπο που έκανε διάσημη την κρουαζιέρα σε άλλες εποχές, προσφέροντας υψηλή ποιότητα, κορυφαία αισθητική και διαρρύθμιση εσωτερικών χώρων, προσεκτικό service, άνετη διαμονή και εξαιρετική κουζίνα.

Η υπεροχή της CELEBRITY CRUISES συνεχίζεται με τη ναυπήγηση των κρουαζιερόπλοιων ‘Solstice - class’ στα οποία ενσωματώθηκαν ακόμα μεγαλύτερα τεχνολογικά επιτεύγματα και σημαντικές καινοτομίες ενώ παράλληλα διατήρησαν το ξεχωριστό στυλ, τη φιλοσοφία και τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την εταιρία.

Ο στόλος της σήμερα αποτελείται από 11 σύγχρονα κρουαζιερόπλοια που μπορούν να φιλοξενήσουν από 1.300 έως 2.300 επιβάτες και προσφέρουν μοναδικές κρουαζιέρες σ’ όλο τον κόσμο.