Καλωσορίσατε στην Ελληνική κρουαζιέρα!!!

Οι κρουαζιέρες μας αποτελούν μια υπόσχεση. Τη δική μας υπόσχεση, πως θα σας ταξιδέψουμε στα μέρη που πραγματικά ονειρεύεστε. Θα σας πάμε σε ειδυλλιακούς προορισμούς, ξακουστούς στα πέρατα του κόσμου, αλλά και σε μικρότερα, πιο ανεξερεύνητα στολίδια της Ελληνικής Μεσογείου. Υποσχόμαστε πως θα σας καλομάθουμε επικίνδυνα… Η φημισμένη μας ζεστή κι απλόχερη φιλοξενία, η πλούσια ελληνική κουζίνα μας μαζί με τα διαλεχτά κρασιά, οι άψογα οργανωμένες εκδρομές μας και οι εντυπωσιακές μας θεματικές εκδηλώσεις, όλα αυτά μαζί θα απογειώσουν την εμπειρία σας.

Το 2015, η Louis Cruises ονοματίζει αυτή την υπόσχεση… Celestyal Cruises. "Celestyal" θα πει «ουράνιο», «θείο», «θεσπέσιο». Celestyal είναι οι κρουαζιέρες μας και η ονειρική εμπειρία που σας προσφέρουμε. Το όνομα Celestyal Cruises είναι μια ωδή στους προγόνους μας, τους Αρχαίους Έλληνες, οι οποίοι υπήρξαν από τους πρώτους πολιτισμούς που χρησιμοποίησαν τον ουράνιο χάρτη και τους αστερισμούς ως πλοηγό. Το νέο μας λογότυπο τιμά την Ελλάδα, τον Πολιτισμό και την Ιστορία της, συνδυάζοντας δύο σύμβολα: τη σπείρα, εμπνευσμένη από το σχήμα των κοχυλιών, που υποδηλώνει από τα βάθη του χρόνου την ελληνικότητα των αντικειμένων και των κτισμάτων που τη φέρουν, και τον ανεμόμυλο των Αιγαιοπελαγίτικων Νησιών. Το ολοκαίνουργιο εταιρικό Μας σήμα, παραπέμπει στον ήλιο, τον αέρα και τη θάλασσα. Επιβεβαιώνει κι ανανεώνει τη δέσμευσή μας απέναντι στις ελληνικές μας ρίζες: Υποστηρίζουμε την οικονομία και διαφυλάσσουμε το περιβάλλον κάθε προορισμού που επισκεπτόμαστε.

Η «Καλημέρα!» δεν είναι απλώς μια λέξη, αλλά μια ζεστή ευχή. Σας τη λέμε κάθε μέρα, την πραγματοποιούμε σε κάθε κρουαζιέρα. Η δική μας «Καλημέρα!» είναι ένα ταξίδι γεύσεων, αρωμάτων, γης και του αγνού πλούτου της. μια γιορτή για τον ουρανίσκο και τις αισθήσεις, μια κρουαζιέρα στην Ιστορία, τον Πολιτισμό και την Παράδοση Μέσα από τις οργανωμένες εκδρομές και τις θεματικές μας εκδηλώσεις, είτε αυτές είναι ζωντανές συναυλίες και παραδοσιακοί χοροί είτε οινογνωσία και δοκιμή μαστίχας… Ξετυλίγουμε ένα ταξίδι περιποίησης, ψυχαγωγίας, εμπειρίας Με το χαμογελαστό κι ευγενικό πλήρωμά μας, πανέτοιμο να σας εξυπηρετήσει. Σας θυμάται Με το Μικρό σας όνομα από το πρώτο καλωσόρισμα. Γι’ αυτό και κάθε ένα από τα κρουαζιερόπλοιά μας είναι μια πλωτή, φροντισμένη, χαρούμενη πολιτεία. Ελάτε να ανταλλάξουμε την «Καλημέρα!». Εμείς την κερνάμε, εσείς την απολαμβάνετε.

Μέσα στη χρονιά 2014 τιμηθήκαμε με το Χρυσό Βραβείο για τη Συνεισφορά μας στην Τοπική και Κοινωνική Ανάπτυξη. Λάβαμε επίσης δύο Χάλκινα Βραβεία: ένα για την Προβολή των Ελληνικών Προορισμών σε συνολικά 17 χώρες και ένα για την πλούσια, Ποιοτική Γαστρονομική Εμπειρία που προσφέρουμε στους επιβάτες μας. Ελάτε να μοιραστούμε το πάθος μας για το δικό μας σπίτι: την Ελληνική Μεσόγειο. Πείτε «Καλημέρα!» στον λαμπερά χρυσό ήλιο, στον αέρα πλημμυρισμένο από τα αρώματα του πεύκου, στο γλυκό γαλάζιο των ήμερων κυμάτων. Πείτε «Καλημέρα!» σε επίγειους παραδείσους που Μετρούν 10.000 χρόνια ζωής. Πείτε «Καλημέρα!» στην Celestyal Cruises!